Groepslessen

Naast individuele behandelingen is het ook mogelijk groepslessen te volgen. Deze lessen zijn voor iedereen (met of zonder klachten) toegankelijk.  In de lessen wordt o.a. gewerkt aan het verbeteren/behouden van de beweeglijkheid, verbeteren/behouden van spierkracht, houdingscorrectie, coördinatie, ademhaling en ontspanning.

Bij nieuwe deelnemers wordt eerst een screening gedaan om een inschatting te maken van de mogelijkheden en belastbaarheid van de deelnemer.

De lessen vinden plaats op dinsdag- en donderdagochtend. Bij minimaal 5 aanmeldingen, is het mogelijk een nieuwe groep te starten. Momenteel staan er 3 personen op de wachtlijst voor een donderdagochtend groep. Voor meer informatie kunt u contact met Annicka opnemen!

 

Walk & Relax

Met Walk wandelen we in de natuur om actief te ontspannen, aan de conditie te werken en bewust te worden van de houding en het looppatroon.
Met Relax komen we tot een diepe ontspanning door middel van ademhaling- en ontspanningstechnieken.

Walk & Relax bestaat uit tien lessen van 60 minuten (30 minuten wandelen en 30 minuten ontspannen) en vindt plaats in een kleine groep, waardoor je iedere les met persoonlijk tips en adviezen op het gebied van houding, beweging en ontspanning, naar huis gaat! 

Wil jij ook een fit en ontspannen gevoel? Doe dan met ons mee!